Propilot

Propilot forløb

1 konsultation, 3 opfølgende samtaler, individuel kostvejledning, professionel kropsanalyse, skræddersyet kostplan og gratis rådgivning via mail

1795,-

Spar 300,-

Betaling: MobilePay eller kontant. Forløb betales ved første konsultation. Kostpiloten giver ikke pengene retur for ubrugte konsultationer. Forløb er gældende 2 år efter købsdato.
Se Ekspertpilot forløb Hvor du får 6 ekstra samtaler og gratis rådgivning via mail.
Spar 575 kr.
Læs mere

Det får du:

Personlig konsultation
3 opfølgende samtaler
Individuel kostvejledning
Professionel kropsanalyse
Skræddersyet kostplan
1 x gratis justering af kostplan
Gratis rådgivning via mail

Min kostvejledning i Viborg tager udgangspunkt i:
Det skema, du skal udfylde før vi mødes første gang. Jeg sender skemaet til dig på mail, og du skal returnere skemaet til mig senest 3 dage før konsultationen. Så har jeg mulighed for at skabe mig et overblik og kunne hjælpe dig bedst muligt i min vejledning.

Kropsanalyse foretaget med en professionel TANITA-vægt. Du får lavet en kropsanalyse, hvor vi ser nærmere på taljemål, vægt, fedtprocent, fedtmasse, visceral fedt (fedt omkring indre organer), muskelmasse og biologisk alder og BMI. Samlet set er det vigtige og målbare parametre, som vi følger sammen i dit forløb. Du kan få en udskrift med de relevante resultater.

Gennem min kostvejledning får du:
En grundig gennemgang af analyseresultaterne og en seriøs samtale om, hvilke mål du har med din livsstilsændring, som gerne skal føre til større livskvalitet for dig.
Skræddersyet kostplan som er tilpasset dig, og 1 x gratis justering af din kostplan
Individuel kostvejledning med konkrete anbefalinger til hvordan du kan ændre din kost, så det passer ind i din hverdag.
Forslag til motionsformer som du er motiveret for, at kunne gennemføre i dit hverdagsliv.
En værktøjskasse så du kan opnå succes med et gennemføre ændringerne i din hverdag.
Det er helt centralt, at vi sammen laver en realistisk plan, som passer til din hverdag, og giver mening for dig. Så har du gode muligheder for at opleve succes med den ændring du er i gang med. Det fortjener du.

Book en tid eller kontakt mig for mere information