Om Kostpiloten

Drivkraften bag Kostpiloten


Jeg er en moden mand med en mission om at kunne gøre en forskel for dig. Min drivkraft er, at du fortjener at komme i mål og opleve succes med den ændring du er i gang med. Det er meget enkelt – din succes er min succes. Det er min drivkraft og det grundlæggende tankesæt bag Kostpiloten.

Kostvejleder, Biolog, Underviser og Formidler


”Sammen finder vi kursen og når dit mål”
Hos Kostpiloten i Viborg arbejder jeg målrettet for at tilbyde dig det mest optimale forløb, der passer til din livssituation. Du modtager kompetent vejledning, hvor jeg kombinerer min solide natur- og sundhedsfaglige viden med den konkrete kostvejledning og personlige træning - som passer til netop dig. Hele forløbet foregår på dine præmisser og med udgangspunkt i din situation. Jeg garanterer derfor, at du vil føle dig i trygge hænder under min kompetente vejledning.

Uddannelse
 • Kostvejleder - eksamineret – Århus - 2018
 • Biolog (fysiologi, anatomi, biokemi) – SDU Odense - 2010
 • Læreruddannelsen, (idrætslærer) – Århus – 1998
 • Uddannelse i Friluftsliv, (HINT), Norge
 • Uddannelse i Alpin skifærdsel, (HISF), Norge
 • Kurser indenfor friluftsliv: turleder, skitræner
Erhverv
 • Kostpiloten – 2018
 • Spejder Sport - 2018
 • Underviser og vejleder, Danmark - 2017
 • Underviser og vejleder, Norge – 2010
 • Freelance Naturvejleder – 2009
 • Underviser og vejleder, Danmark - 1999
parallax background

Få vejledning nu

Tlf. 5370 9200

Mission

Min mission er at hjælpe dig til at finde din kurs, tage styringen og i højere grad blive pilot i dit eget liv. Et liv på vej mod bedre trivsel og mere livsglæde. Min drivkraft er, at du fortjener at komme i mål og opleve succes med den ændring du er i gang med, og som giver mening for dig. Det er meget enkelt – din succes er min succes. Det er drivkraften - og det bliver alt andet end kedeligt.

Vision