Personlig kostplan

Din kostplan er skræddersyet


Kostpiloten skræddersyer en personlig kostplan, som passer til dig og din hverdag. Jeg sørger for at vejlede dig, så du får de rette mængder af kulhydrat, protein og fedt. Samtidigt får du overblik over, hvor meget du faktisk stadig kan spise til dine måltider - mens du taber dig.

Din kostplan er overskuelig og giver dig struktur på måltiderne, og du får inspiration til en sund kost-sammensætning. Kostplanen indeholder mad, som du kan lide, og som passer ind i din hverdag. Hvis du eksempelvis ikke kan lide broccoli, hjælper jeg med at finde tiltalende alternativer som passer til din smag.

Under den første konsultation, taler vi om dine madvaner, livretter, hvilke udfordringer du har og om dine personlige ressourcer og mål for forløbet. Ud fra samtalen udarbejder jeg en kostplan der også tager hensyn til din vægt og dit aktivitetsniveau. Det skal være motiverende at tabe sig, og jeg sørger for, at du ikke oplever ubehagelig sult eller mangler næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Enkel kostplan


Kostplanen viser, hvor meget du kan spise af de forskellige ting, som du plejer at spise. Du får også værktøjer til, hvordan du nemt kan bruge dit øjemål. Du vælger stadigvæk selv, hvilke retter du vil lave til dine måltider - kostplanen hjælper dig med hvilke mængder du skal spise af de forskellige fødevarer.

Med en nem og overskuelig kostplan, kan du stadigvæk spise sammen med din familie, uden at I skal lave flere forskellige retter til måltiderne.

Alt er tilladt – i fornuftige mængder


Dine nye spisevaner skal holde på lang sigt. Derfor udarbejder jeg en kostplan med plads til, at du også ind imellem kan nyde dessert, chips, lakrids og drikke et glas vin. Det er ikke forbudt.