Opstart af forløb

Sådan starter dit forløb


Den første konsultation (varighed ca. 75 min)
Vi bruger den første samtale til at afklare, hvilke udfordringer du har, og hvad vi skal fokusere på. Sammen finder vi dit mål med forløbet og indholdet tilpasses dine behov og ønsker. Vi kommer rundt om din livssituation for at afdække, hvordan vi kan skabe et optimalt forløb for dig (spisevaner, familie, fritid og arbejde m.v.). Du har sikkert en del spørgsmål, og det er vigtigt, at der også bliver tid til at besvare dem. Husk at vi er forskellige, og at jeg tilpasser samtalen til de emner du har mest behov for at tale om.

I forbindelse med konsultationen har du mulighed for at få lavet en kropsanalyse, hvor vi ser nærmere på taljemål, vægt, fedtprocent, fedtmasse, visceral fedt, muskelmasse og biologisk alder. Du kan få en udskrift med de relevante resultater.

Når vi har været hele vejen rundt, tager vi i fællesskab stilling til, hvilket videre forløb der passer til dine behov.
Opfølgende samtaler (ca. 25 min)
Her er der tid til, at stille spørgsmål og tale om det der er positivt og, hvilke udfordringer du oplever. Med det som udgangspunkt vejleder jeg dig i dit videre forløb. Vi aftaler klare delmål og, hvad du skal fokusere på indtil næste samtale.

Det er ikke sikkert at det går helt som du forventer. Men sammen fokuserer vi på det positive -alt det du gør godt. Det er vigtigt at vi afslutter samtalen med følelsen af, at du er på ret kurs, har kontrollen og er fokuseret på dit næste delmål.

Du har igen mulighed for at blive målt og vejet.
Antal samtaler
Antallet af samtaler varierer afhængigt af den enkelte person og hvilken udfordring du kommer med. Mange har brug for et længere forløb. Hvis du har brug for at tabe dig meget i vægt vil dit forløb naturligt have en længere varighed. Mange har uanset brug for at komme til samtaler over en længere periode. I starten af forløbet er det almindeligt at komme med 1-2 ugers mellemrum . Når forløbet kører godt, aftaler vi ofte af der går længere tid mellem samtalerne.

Undersøgelser viser, at det er vigtigt med opfølgende samtaler, selv om du har nået dit mål, da mange ellers vil ende med at tage på igen. Derfor anbefaler jeg, at du kommer til opfølgende samtaler for at få vejledning og råd til at fastholde de gode vaner og dit vægttab. Et fornuftigt antal opfølgende samtaler er 2-4 gange pr. år.
parallax background

Få vejledning nu

Tlf. 5370 9200