Kropsanalyse

Professionel kropsanalyse


Kropsanalysen foretages med en professionel TANITA-vægt. Du får lavet en kropsanalyse, hvor vi ser nærmere på taljemål, vægt, fedtprocent, fedtmasse, visceral fedt, muskelmasse og biologisk alder. Det er gode og målbare parametre som vi følger sammen i dit forløb. Du kan få en udskrift med de relevante resultater.

parallax background

Få vejledning nu

Tlf. 5370 9200

De mange slankekure

Medierne fremmer de populære kure og mange har oplevet skuffelse, frustrationer og nederlag når mirakelkurene ikke lykkes alligevel. For hvert forsøg der ikke lykkes, mister man motivationen endnu mere. Nogle kure indeholder råd om at indtage for få kalorier, med det resultat at kroppen sult-reagerer og sparer på energien. Din krops naturlige stofskifte nedsættes i stedet for, og du tager på i vægt. En masse besvær hvor du ikke opnår et vægttab, men i stedet oplever nederlag.

Min kostvejledning er skræddersyet og tilpasset dig og din hverdag, hvor du kan opnå succes med dit vægttab og din livsstilsændring - hvis du påtager dig ansvaret for din sundhed. Min vejledning sørger for, at du kan indtage de næringsstoffer din krop har brug for, og at du kan lykkes med dit planlagte vægttab.