Skadelig kemi – gravide og spædbørn

Beskyt dit ufødte barn og spædbarnet

Forældre ønsker altid det bedste for deres børn. Det gælder selvsagt også for de ufødte børn. Er du bekymret for skadelige kemiske stoffers effekt på dit ufødte barn eller spædbarn, men føler at det er uoverskueligt at få overblik - så er dette det rette oplæg/foredrag for dig og din mødregruppe, eller for dig og dine gravide veninder/ammende veninder med småbørn.

De ufødte børn, og børn der forsat ammes, er ekstra skrøbelige når det handler om skadelige kemiske stoffer. Oplægget handler om, hvordan du som mor i højere grad undgår at videregive skadelige kemiske stoffer til dit ufødte barn eller spædbarn.

Når aftenen er slut har du/I fået en værktøjskasse med gode råd og tips til, hvordan du fremover enkelt undgår at videregive størstedelen af skadelige kemiske stoffer til dit barn. Oplægget er baseret på dialog, og der er plads til spørgsmål og diskussion undervejs i mit oplæg.

Et oplæg/foredrag som passer til dig og din mødregruppe, uanset om du lige er blevet gravid, eller allerede har født og fortsat ammer dit barn.

Tag kontakt for pris og nærmere aftale om, hvor du/I ønsker at oplægget skal foregå.