7 gode grunde

7 gode grunde til at vælge kostpiloten


 • Jeg støtter dig hele vejen mod dit mål:
  Det betyder at jeg er let tilgængelig, og vil yde dig eminent god service. Jeg er din nødlinje hvis du har mistet fokus og kontrol, eller bare har brug for svar på et enkelt spørgsmål. Er det mere kompliceret aftaler vi en snarlig samtale.
 • Din succes er min succes:
  Det er helt afgørende for mig at du oplever succes med dit forløb. Det er en forudsætning, at du er motiveret, har positivt fokus på dit mål og tager ansvar for forløbet. Falder du i – og det gør alle, så er jeg der til at hjælpe dig op igen, motivere og foreslå gode løsninger, så du kommer tilbage på ret kurs. Vi er to piloter, sammen, med retning mod dit mål. Din succes er min succes og vi fejrer dine succeser sammen.
 • Slut med dårlig samvittighed - Alt er tilladt:
  At sammensætte kostvejledning ud fra strenge regler giver ikke resultater på lang sigt. Man mister pusten og motivationen. Derfor er alt tilladt, når du bare tænker dig om.
 • Slut med slankekure - Holdbar livsstilsændring:
  Du har været på din sidste slankekur og sammen arbejder vi på at du lykkes med at ændre din livsstil. Målet er større livsglæde, bedre selvværd og et sundere liv med mere overskud i hverdagen. Du får bedre mulighed for at være den bedste version af dig selv – og hvem vil ikke gerne det.
 • Kostvejledning og træning der passer til dine behov:
  Min kostvejledning bliver skræddersyet til dig så den passer til dine personlige behov og den hverdag du har.
 • Personlig kostplan og kropsanalyse:
  Din kostplan er personligt tilpasset og kan justeres løbende. Kropsanalysen foretages med en professionel TANITA- vægt. Kropsanalysen består af taljemål, vægt, fedtprocent, fedtmasse, visceral fedt, muskelmasse og kroppens fysiske alder. Det er gode og målbare parametre som vi følger sammen i dit forløb.
 • Hjemmebesøg eller konsultation på Viborgkontoret:
  Det er ikke nødvendigvis let at stille op til måling og vejning. Derfor tilbyder jeg at besøge dig i dit hjem, hvor du har maksimalt trygge rammer. Måske er det hele familien som ønsker vejledning, og da kan det også være en fordel at I er på hjemmebane.
parallax background

Få vejledning nu

Tlf. 5370 9200